zaterdag 3 mei 2014

De Titanic borden.


Op 7 maart hebben wij ( Marlou Linda en ik) de Titanic expositie in Amsterdam bezocht. Ik had een bord van de eerste klas al in mijn bezit. Omdat ik ook in februari jarig was geweest. Kreeg ik het blauwe eerste klas bord, van hun cadeau. Zelf heb ik nog het tweede en derde klas borden aan mijn collectie toe mogen voegen.
Dick mijn man, heeft ze mooi op volgorde van klas boven mijn dinerroom gehangen.

Het was een mooie expositie die ik voor geen goud had willen missen. Bij binnenkomst kreeg iedereen een boarding pass.
Ik was een van de rijkste aan boord, en heb het overleefd.


Er mochten geen foto's genomen worden, maar we konden het toch niet laten. Deze foto ( bij de uitgang ) verraad niets, en is voor mij wel een leuke herinnering.

Groetjes Conny

5 opmerkingen:

Xandra Dekker zei

Ik moest meteen aan jou denken Conny toen ik van deze tentoonstelling hoorde. Je zal wel genoten hebben van alles dat er te zien was.

Groetjes Xandra

claude zei

congratulations

Julieta zei

Dag Conny,
Geweldig! En de boorden zijn ook fantastisch!
Maar het is jammer dat je geen foto mogen maken! Wist je al dat ook een Mexicaanse "on board" was? die niet overleefde omdat hij gaf zijn plaats aan een arme vrouw. Decennia later, een van de kleindochters van die vrouw bracht een bezoek aan een van de klein kinderen van de "Mexicaanse gentleman" (hij reisde op de tweede "class"). Groetjes vanaf Den Haag.

Isabel zei

Seguro que ha sido una maravillosa experiencia visitar el museo del Titanic. Me encantan todos sus trabajos referentes a él. Felicidades por ellos!
Besos
Isabel

Anoniem zei

Ik heb je ontmoet in Amsterdam casino wij kwamen aan de praat. Ben er niet aan toegekomen om je eerder een berichtje te doen.
Maar geweldig wat je maakt.

Wij kwamen uit Friesland.

Joke